confessions with crying shame.

Idag kom det jag inte vågat säga ut i luften. Allt tog en helt annan vändning. Det var som denne sa; nu fick jag ett helt annat perspektiv, jag förstår dig bättre nu, det är inte konstigt att du är rädd och instängd i dig själv, du måste jobba på dig själv, stärka dig själv. Komma underfund med hur du ska våga gå vidare, våga acceptera attt det har hänt men även förhindra att det händer igen.
    Jag vet inte riktigt, jag är ganska stark i mig själv, men det är klart att det brister ibland, att det då och då känns orättvist att jag vid min ringa ålder ska ha genomgått något sådant. Måste även förstå att det jag anser vara mitt misstag, gjorts av många andra också, som suttit och sitter i samma båt. Manipulerad; är en bra sammanfattning på den tiden.
Jag måste förstå att jag är fri nu men att det kommer att påverka mig så ofantligt mycket i resten av mitt liv, men jag måste lära mig att använda det till min fördel, ta del av erfarenheten. Verkligen se till att inte sätta mig där igen, det är nog därför jag har sådana problem med att lite på "er". Jag försöker verkligen att inte dra alla över en kam, då det egentligen inte riktigt är min grej. Jag vill inte tycka synd om mig själv och gör nog inte riktigt det heller. Men jag dumförklarar mig själv väldigt ofta för att jag inte tog mig ur och bort tidigare. Det finns inte mycket mer att säga, nu kommer allt att rinna ut i sanden, det säger väll sig självt att jag inte kommer att ta kontakt med dom där.


Fysiska sår läker innan psykiska.


Alla bilder, alla scener, som om och om igen spelas upp i mitt huvud. blickarna, rädslan, tankarna, agerandet. Gud, ibland vill jag bara spola tillbaka tiden en aning och "gör om, gör rätt", men jag vet att det är omöjligt.
Jag kan bara lova mig själv att inte sätta mig i samma sits igen. För min egen och för Sophies skull.
Så oerhört med gåshud, ryser. sinnessjukt.

Vad vet jag om livet?

- Hej jag heter Alexandra och jag....  (nej tack)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0