mest förvirrad norr om Varberg

I tidigare inlägg i både denna och den gamla bloggen har jag pratat om min stora förvirring över mitt liv och hur det ska te sig även allt som varit faktorer i det. Men nu gott folk, kan jag nästan lova och garantera att jag inte varit mer förvirrad än vad jag är nu och det säger jag inte bara för att säga utan för att de senaste dagarna har varit så fruktansvärt omtumlande så jag inte vet vart jag ska ta vägen någonstans. Varför kommer du nu? Jag vet vad du vill, för denna gång är du ärlig, jag vet att du vill, men den stora frågan är väll egentligen vad jag vill, vad jag kan komma fram till.
     Det är självklart att det alltid kommer att finnas något i mig för dig. Det fanns en anledning till allt. Men hur kommer allt att te sig, hur kommer allt att bli? Kommer jag stå där igen, med samma smärta som du redan åsamkat mig, kommer jag att se tillbaka på mig själv och förklara mig som en idiot? Varför kan jag inte hata andra? VARFÖR hatar jag ingen? Är det något riktigt fel på mig eller vad sitter det i? GUD vägled mig.

Jag har märkt nu om någonsin att jag verkligen har de mest underbara vänner man kan ha, de har sagt så mycket fint, om hur jag är en helt fantastisk person och att de trots att de bara känt mig en kort period ändå bryr sig mer om mig än någon annan vän de haft och det slog rakt in i hjärtat för er som sa så. Jag gråter av lycka, för jag är lycklig som har er.

Lyckligare än någonsin och jag kan garantera att jag alltid kommer att vara samma fri och härliga person som jag är nu, utan vidare bekymmer och hjärtesorg. Jag älskar er och tackar er för att ni finns i mitt liv. Jag kan aldrig beskriva hur mycket ni är värda för mig och jag tackar er som bryr er om mig, att ni bara vill mitt bästa och jag hoppas att ni förstår att jag msåte göra det här, måste få känna efter lite i livet. Se in lite djupare i mig själv och analysera vem jag är nu och vad jag vill åstadkomma med allt detta. JAG måste få veta, för min egen skull. För Sophies skull och för allas skull. Måste veta vad som finns att hämta eller vad som redan passerat sen länge. Behöver ett avslut eller...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0