I wish

Du gör mig... förvirrad. Varför kan du aldrig göra allt du säger att du ska göra? Det är inte så att jag kommer att bita dig eller dylikt. Jo om du ber om det förvisso. Men jag förstår inte riktigt hur du resonerar, tycker mig ändå förstå dig ganska bra och det är tråkgit att det ska bli såhär. Om jag bara vetat tidigare att det kändes på det där sättet för dig så hade jag nog tagit det i bejakande på ett helt annat sätt. jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag orsakat något som jag inte menat att orsaka. Jag önskar dig allt du önskade mig ikväll och hoppas att du menade vad du sa. För du är trots allt... 30 min sen till tåget och det var en himla miss. Önskar att du hade sprungit lite snabbare och inte bara suttit på bänken och tittat på när allt passerade. Jag erbjöd dig en öppen balkongdörr och ett skafferi fyllt med choklad, men tydligen var detta inte nog. Men jag önskar dig all lycka i livet och jag hoppas att vi kan ha en fortsatt bra relation och jag vill verkligen att ditt liv ska reda upp sig till det bättre. Inga fler motgångar för dig nu inte snyggo! Du vet att alla mina dörrar står öppna för dig även om du mest bara tycker att jag dissar dig och är taskig. Ber om ursäkt för det också. Menar inget illa.

I promise you: You be blessed

Jag vet att jag många gånger är för snäll för mitt eget bästa och jag vill verkligen att alla ska må bra så för mig känns det verkligen inte roligt att vara grunden till negativa känslor. Jag vill bara frambringa positiva egenskaper och känslor hos andra. Jag har väldigt lätt att förlåta och gå vidare men vissa saker etsar sig fast hårdare än andra.
För Du - jag tyckte verkligen att du var en bra person, som att det var något att satsa på. Någon som man kanske kunde ty sig till i stunder av motstånd. Jag önskar som tidigare nämnt att du kommer fortsätta vara en bra vän till mig även om vi stundvis ville annat. tack för denna erfarenhet.
Jag hoppas att du vet vem du är! så känn dig träffad - I haven't and would never hate you!


(sitter i min ensamhet och hittar på
antonymer till en massa ord. intressant va?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0