I will take it with me.

Det är så roligt att gå in på den gamla bloggadressen och se alla som vill ha den nya och ger mig så fina komplimanger. Ibland undrar jag vart ni var när alla var så elaka mot mig? Ni gömde er visst litegranna. Men det gör inget för det är jätte roligt att ni fortfarande är intresserade och tycker att jag skriver bra. Personligen så tycker jag att jag tappade glöden av både en och två anledningar som vi låter vara osagda. Men jag gör så gott jag kan.

Idag vart det jag som blev den hatiska i klassen, jag ber om ursäkt, jag försökte verkligen att skriva något bra om den där texten men det gick verkligen inte och jag står för att jag vart bitchen idag. Skönt iallafall att folk höll med mig om att det var dumt som fan att avslöja slutet. Jag tänker inte skriva mer än så. Kan beror lite på att jag var på halvdåligt humör igår med. Eller så var den helt enkelt bara sjukt dålig. Det är ju som man vill med det.

Jag lovade igår att jag skulle publicera bilder på mitt älskade kök, så här kommer dom:Fina knivar är bra att ha!


Sådär ja, så om jag flyttar tar jag med mig hela detta rum, jag tror att det blir bäst så.
Stor eloge till den inte bara bästa men även coolaste KaklArn!

Det har varit en sån där dag då man vet att man borde uppskatta allt man har men ändå på något förunderligt vis inte kan. Jag vet allt bra jag har, jag är fullt medveten om att jag brode glädjas ofantligt mycket varje dag, men på något sätt så tar det emot och jag vill inte känna så. Vill verkligen älska allt men jag är inte tillfreds nu.
Inte i min ensamhet ivf, när jag är med mina vänner mår jag alltid bra, jag tror att det saknas något i mitt liv. Ett hål som är svårt att fylla, en tomhet som jag inte kan göra något åt just nu. Jag önskar att det varit annorlunda.
Men det senaste halvåret har jag bara haft otur gällande den utfyllnaden, jag vet inte riktigt vad jag gör fel.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Fan vad snyggt!Hm, nu skäms jag lite. Min dator har vart knas den senaste tiden och har då inte kunnat gå in på bloggar, när jag sedan fick det fixat kollade jag ju din och då var du gone... :/ Men kul att ha fått ta del av din blogg ännu en gång, för du är ju för bra! :)

2009-05-06 @ 13:55:44
URL: http://stillwaters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0