Sing about...

Nu är sista ekonomiprovet gjort och det känns som en lättnad, synd bara att jag kom på nu hur roligt det egentligen är med detta ämne, jag borde ha pluggat hårdare inför tidigare prov, jag hoppas att jag får möjlighet att rätta till mina misstag när jag återkommer nästa termin. Sitter ändock här med lite ångest i kroppen när jag precis slutfört loggboken till projektet, det absolut sista jag tänker göra denna termin, tänkt er människor, studenten är nära men först dagen som jag väntat på väldigt länge: uttagning av tandställningen! Ja, nu är äntligen dagen kommen, imorgon tar jag ut tandställningen, så tänk på mig.
Uttagning 10.15
Avgjutning 11.30
Hämtning av skenan 15.00
Sen bär det av hem med ett leende större än mig själv för att hämta dottern som är större än mitt liv och storhandla med henne och min mor varpå jag tänker fira mina fina tänder för att sedan kliva upp och gå till skolan vid 9 för betygsnack i ekonomin följt av den härliga mösspåtagningen, jag kan nästan garantera att jag kommer att vara ute och gå så oerhört mycket mer nu när mössan åker på, enkom för att visa hur jag stolt bär upp den och fråga folk "vart är mössan?". Och Emelie, jag älskar dig, men jag tänker fråga dig också, hur mycket det än svider, det är sådana jävulskap som vi studenter sysslar med. Vi i klassen kom även fram till att man får bete sig lite hur man vill under studenten och sen bara skylla på den.
El - Det som händer under studenten, stannar under studenten!

Erhöll även en fin tröja idag, en blå sådan vars framsida är prydd med guldfärgad text;
Student -09
Ekonomi

baksida är prydd med samma vackra färg och varje enskild students "nickname" som övriga medlemmar av klassen med samförstånd med den utsatte valde ut, jag vart tilldelad "MILF" och min käre vapenbringare M fick heta "Kom Liljor Och..." många håller med om att våra är bäst då vi är de som driver mest med oss själv. Men något ska man ju bjuda på under denna vackra tid. Ses på dansen säger jag bara.

Kika gärna in imorgon för bild på mitt leende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0