light

VARDE LJUS!


Jag har fått uppleva den stora lyckan av att ha fungerande lampor i alla rum.
Det har jag inte haft på över, _över_ en månad!

Man förstår inte hur underskattat det är med ljus förrän man inte har det och ska sminka sig i mörkret, duscha i mörker eller borsta tänderna i mörkret, kanske t.o.m som jag gjorde. Färgade håret i mörker.

Idag är det sista dagen med Sophie, vi ska nog gå ut och gå snart tror jag. Men vi får se vad orken säger. Men det känns som att det vore ett smart drag, behöver den där vardagliga motionen för att inte gå under psykiskt.


KÄNSLAN ÄR HELT ENORM! - tack, tack, tack.
Jag har känt mig utnyttjad alldeles för mycket och ofta, tagit för många dumma beslut och sådär, men nu känns det annorlunda, denna gång känns det bra. Du får mig att må bra i mig själv.
Allt som jag trodde skulle påverka gjorde inte det. Jag har lärt mig att den som inte förstår att jag är två, att man får en liten extra bonus, den som inte frågar om henne och är nyfiken. Den är nog ingenting att ha. _Du_ fick mig att föstå det. Att förstå hur oerhört viktigt det är att den andre bryr sig, inte bara om mig men om henne. Men jag vet inte om jag är redo för dig, eller någon annan. Jag kanske borde försöka vara själv ett tag om än motvilligt. Men vi får väll helt enkelt se hur saker och ting ter sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0