"hoho hardeeey"

Jag är ute och super!

eller inte va...

Jag har suttit här hela kvällen, även infört en ny rutin i mitt nattande av Sophie, då jag insett att det inte går i långa loppet att sitta på min rumpa bredvid henne tills hon somnar, (ibland även strykandes av kind eller annan kroppsdel) inte heller går det att gå därifrån, stänga dörren och höra hennes hjärtskärande skrik efter mamma.
Nej, så nu gjorde jag en kombination, först satt jag en stund, sen gick jag ut och hon ropade att hon ville ha täcket på sig, så jag gick in och tog på henne täcket, sen sakta men säkert gick jag ut och hade dörren helt öppen, så hon hörde mig gå runt i lägenheten och hon såg mig ibland, samt att min röst när jag pratade i telefonen och dylikt lugnade henne så pass att hon somnade av det. Får prova att ha dörren halvt öppen imorgon också, önska mig lycka till.


Annie lärde idag, Sophie att säga "Hoho hardeey" (partey)       


Fick trevligt sällskap av J idag också, vi hade en mysig kväll i soffan. Vart även en del chips, dipp, cola, halvdjupa konversationer och allmänt trevligt. I like it. really like it. Jag saknar det där, önskar att jag hade någon att dela min vardag med, allt vore simplare då.

Undanber sms från jobbiga personer, det stör mig. ofantligt mycket.
Jag anser att jag visat att det inte uppskattas, men liks förbannat fortsätter det. Tack, men nej tack.

Morgondagen bringar mys med min favorit tjej, grillnings hos "momo" samt antagligen ett fixande av min elektricitet. Om den fixas så svär jag vid Gud att ge dig en andra chans. Alla gånger. Jag skulle bli så oerhört glad, tänk att ha el på toaletten? tänk att ha el i hallen? tänk att ha el i garderoben? tänk att ha el i Sophies rum?
Jag har som sagt bara el i köket och vardagsrummet. Eller ja el har jag ju i alla rum förvisso, men elen fungerar inte i lamporna. Jag är förväntansfull som en nyfödd i färd efter mammas bröst.

GRATTIS Pillo btw! det har du förtjänat efter alla dessa år av väntan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0