friend with benefits!

Trots regnet som faller utanför mitt fönster känner jag mig nöjd med vardagen. Det känns som att allt går min väg just nu. Trots att jag helst glömmer allt som hänt så måste jag fan anamma det. Det är det som får mig att uppskatta min nuvarande vardag. Tänk att ha det sådär igen? Icke picke, säger jag bara. Lever verkligen mitt liv just nu. Får nya bekantskaper, något som jag älskar. Lära känna nya människor ligger högt på min lista. Känns skönt att veta att det inte finns någon press, det känns skönt att ta allting lugnt, i min takt. Känna mig bekväm. Jag känner mig bekväm med dig, men du verkar uppenbarligen ha andra avsikter, eller jag ska inte säga något, för jag vet ingenting om det där. Det är bara känslan jag får. Förstår mig verkligen inte på dig ibland, trots att jag jätte gärna skulle vilja göra det. Det är som att försöka att läsa en bok i blindskrift utan att veta hur man går tillväga och vad alla tecken betyder. Näst intill omöjligt dvs!

Friend with benefits

Idag saknar jag sophie, fast bara lite än så länge, jag lämnade henne på dagis imorse, fick en stor kram och sa åt henne att ha roligt med pappa och farmor nu. Hon sa "aaa" och följt av en till kram. Ibland så känns det så oerhört jobbigt att behöva lämna henne där och veta att det är pappas tur att hämta. Det är lite blandat med känslor, måste medge som de flesta andra mammor att det är ganska skönt att ha egna veckor också. Speciellt för mig med allt plugg och sådär. Behöver verkligen vila upp mig ibland och det blir ju ett ypperligt tillfälle när lillan är hos sin pappa.

Jag ska även erkänna att jag var sjukt peppad för studentfesten på torsdag, rock/punk tema. HADE VARIT otroligt nice. men nej, de ringde för sent så Gennys ville inte ställa upp. Så den vart inställd! Dagen vart helt förstörd. Var verkigen peppad på att klä ut mig så mycket som man inte vågar/vill/kan på vardagar. Jag är ju som tidigare nämnt rocker enda in i själen. Har varit gothare några år. Ni får nog se en bild på det någon gång. Jag saknare lite ibland. Nu klär jag mig lite hur som helst. Dock helst och oftast lite rockigt och om inte så kompenserar mitt hår för det.Tell me, where did you get your body from?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0