Crazy findings

Jag sitter här hos A och umgås med henne och en till galning. Just nu är jag mest förvirrad med nyfärgat hår och två galningar som sagt som sitter och spelar in fula videos med As kamera. A vill se hur mitt riktiga hår ser ut, dvs hur det är när jag inte fönat eller plattat det, just nu är det väldigt vågigt, jag ska fota och lägga in en bild senare.

Förresten så ska man inte riktigt lita på Lindex, jag stod och kollade på mascara med tjejerna och öppnade en, märkte ganska snart att den var helt tom, så snäll som jag är så går jag till kassan och påpekar detta så att ingen stackars tjej ska komma hem med en helt tom mascara. Så medmänniska poäng till mig en dag som denna.

Det finns människor som jag helt enkelt inte förstår mig på, jag blir så fruktansvärt less. Kan du inte bara komma och umgås någon gång innan jag svälter ihjäl.
    Tydligt så får man inte göra mackor idag utan att bli terroriserad, vart störd två gånger under mitt fixande. En gång av en trevlig man som undrade om jag skulle med och cruisa på lördag, så snällt att du tänkt på mig. Jag vet dock inte om det är så himla lämpligt, av diverse anledningar och sedan av min söta mamma som ville komma förbi med en påse bullar. Jag tror att jag föredrar samtal nr två om jag verkligen måste välja! Cruising låter ju dock inte helt åt helvete fel men dock så ska jag fira Helenes födelsedag och det mina vänner ska bli fruktansvärt roligt, med lite bowling, singstar och guitar hero! Jag längtar oerhört mycket. Känner mig verkligen peppad inför detta.


Ja, jag är beroende av proviva, pucko & tonfisk.
Tänker inte fota min middag idag!

Köpte även kläder, inte bara till Sophie utan till mig själv, på barnavdelningen idag.


Kommer garanterat att komma ett seriösare inlägg ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0