BANAAAANA!

Sophie är här, hon sitter bredvid mig och håller för min mun när jag sjunger på svennebanana samtidigt som hon själv sjunger "banan! banan!" hon är en lustigt liten figur, sjunger banan är f.ö inte riktigt rätt term. Skulle tippa på att det där faller inom kategorin skrika. Vi har precis fotat galna bilder, ska visa senare. Jag är "barnvakt" idag för pappa johan jobbar trots att det är en röd dag... väldigt konstigt måste jag säga. De är i princip de enda som har öppet förutom mataffärerna i stan. Oerhört konstigt måste jag säga.

Klassen - det va roligt igår, det var ett bra möte med väldigt bra innehåll och fina påhitt. Ni som var med på roliga påhitt efter mötet får en extra eloge av mig, det var riktigt roligt! Detta måste vi göra om. (åka, åka, åka på lastbilsflak! Nu kör vi!)
Insåg med ens att jag kommer att sakna er så jag tänker verkligen ta till vara på tiden nu! Vi ses på smitingen på fredag! Det är verkligen dags att agera klass nu. Umgicks btw mest med de i klassen som jag inte brukar umgås med. Jag har aldrig betvivlat att det skulle vara roligt men jag anser att det VERKLIGEN är på tiden. SPEI tjalalalalaaa! Jag kommer alltid ha er i mitt hjärta. Ni förgyllde min skolgång.
Extra tack till gårdagens medverkande: Madde, Anna, Vickis, Cissi, Alex och Henke! (Becka, även fast du inte går i klassen får du ett tack för din stora insats!)
Alex får btw en extra eloge för att han ens kom på mötet, karln som inte varit på skolan på säkert två månader. ;D


1. nej, jag är inte naken
2. nej, jag är nykter
3. ja, jag är väldigt koncentrerad och smygfotad!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0