en kort förklaring, föredetta Alexandrani.blogg.se

Det var helt enkelt på detta vis; jag var dum, jag var naiv, jag gjorde misstag. Förvisso står jag för allt jag gjort men ångrar en hel del. Jag ska bättre mig nu, jag vet att om jag får en stabil tillvaro så kommer jag att få det bra. Då kanske jag kan förglömma allt som varit och gå vidare i livet. Glömma hur allt var, hur bra livet tytt sig.
Jag tänker börja om på en ny kula i denna blogg. I detta första inlägg vill jag bara förklara att för mig var det självklart att jag "dödade" den första bloggen, den jag haft i säkert två år. Det rådde ingen tvivel om saken. När man bor i en liten stad så utvecklas det väldigt snart rykten, om allt och absolut ingenting, finns det inget att säga så hittas det på. Jag har dock aldrig hållt på med sådant. Om jag skvallrat om något överhuvudtaget så har det alltid varit med fakta.
Jag kommer nog förövrigt inte göra så mycket mer annorlunda i denna blogg.
Kommer fortsätta skriva på ett sånt sätt så att ingen riktigt kan förstå. Så att ingen annan individ blir uthängd.
För jag ogillar verkligen att trasha andra.

Om det nu kommer nya läsare i denna blogg så vill jag bara säga att jag är en ensamstående mamma, halvt om halvt på jakt efter någon att dela mitt liv med. Men lever ändå varannan vecka fullt ut för min ack så underbara dotter Sophie, som föddes 070212. Jag och hennes far är separerade sen i november 08, varför kommer jag inte göra misstaget att gå in på i denna blogg, då jag gjorde det i den förra. Så jag låter anledningen vara osagt.
Den vecka jag inte har Sophie försöker jag att leva livet lite, som den student jag är. Jag har en månad kvar på samhällsekonomiska programmet i Härnösand. Att få ta studenten och alla traditioner som hör till kommer nog vara höjdpunkten på året. Jag bor själv, något som jag egentligen hatar, jag är ingen direkt ensamvarg, jag älskar att ha folk runt omkring mig. Så de veckor när Sophie är hos sin pappa försöker jag att sysselsätta mig och vara hemma så lite som bara möjligt, egentligen bara för att sova.

I denna blogg kommer jag att publicera inlägg med dels personliga tankar om vad som händer i mittt liv, dels egenhändigt utformade dikter (om jag inte säger annat) och kanske då och då inlägg om min vardag som den är. Som jag tidigare nämnt så kommer jag sällan nämna namn. De som kan nämnas vid namn är min dotter Sophie samt hennes pappa Johan. Vidare om jag nämner namn på mina kompisar så kommer ni att förstå det.

Tänker egentligen inte förklara djupare. Ville bara säga att jag börjar en ny linje i mitt liv, jag tänker fokusera på Sophie, jag tänker komma ur min kris och jag tänker leva så bra som det bara går.En annan sak; jag mer eller mindre lever för musik, rock framför allt.
Men sophie kommer alltid vara det största!

Tänk att du växt och frodats i mig?
Att du är skapad av mig och ur mig.
Av mitt kött och av mitt blod,
Av min näring och av min kärlek.
Tänk att du växt under mitt hjärta
Och i det.
Jag väntade visst hundra år på att få
Känna din varma hud och Höra din sköna stämma.
Tänk att du varit så nära, men så långt borta.
Du fanns i mig och nu håller jag din hand.
Tänk att du växt och frodats av mig.
Av min närhet och kärlek.
Tänk att du växt under mitt hjärta
Och alltid i det!Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0