prinsessan av kärleken

Hej Sophie

Din Mamma har lite svårt att förstå sig på andra människor just nu och jag vet att du inte kommer att drabbas av det än men när det väl kommer att påverka dig så lovar jag att stå vid din sida och försöka att förklara så gott jag kan varför vissa människor inte är förmögna att visa respekt emot andra.
Det har nämligen alltid fascinerat mig oerhört hur man som anonym person, endast grundat på rykten och egna tolkningar kan göra antaganden om hur saker och ting är bakom stängda dörrar.
Det bästa är att dom tycker sig ha rätten att klanka ner på mig, när det finns många, så oerhört många föräldrar där ute som slår sina barn, som inte ger dom mat, som inte byter deras blöjor eller duschar och badar dom. De som lämnar dom helt ensamma utan någon form av övervakning under väldigt långa perioder.
Nej, folk i den här staden tycker hellre att det är logiskt att man ska klanka ner på en ensamstående, studerande mamma som ibland tar hjälp av sina nära och kära med skötsel av sitt barn.
Jag menar, vad är värst isåfall, att barnet är på ett tryggt ställe, i armarna på sin mormor, farmor, farfar, morfar eller annan närstående eller att hon sitter hemma helt själv eller rent utsagt vanvårdas för att föräldrarna vill göra annat än att ta hand om barnet.
Jag förstår inte riktigt vad människor har för problem med sig själva som orkar lägga ner så ofantligt mycket tid på hur andra lever sina liv och vågar uttala sig om hur de tror att saker är.
Som jag svarade på en kommentar så skriver jag här: När du kan komma med någonting du vet om mig och mitt barn som är baserat på fakta så får du jätte gärna komma tillbaka och ta det med mig, tills vidare kan du hålla dig borta och låta mig sköta allt, som jag alltid gjort, med kärlek.

Sophie, du förstår nog att Din Mamma blir lite less alla anklagelser, när både du och jag vet att allt jag vill är ditt välmående och jag gör vad som helst för dig och det är därför en självklarhet för mig att ta mitt födelsedagsfirande nästa helg då du är hos pappa, istället för nu i helgen som vore logiskt för alla andra. Vi ska ha en mysig hemma helg med dipp och kanske lite chips och sådär. Jag älskar varje vaken stund med dig, även när du vaknar 6 på morgonen, då myser vi som bara vi kan. Det känns så lätt, som om jag aldrig gjort annat i mitt liv.
Jag går gladeligen upp med dig när du vaknar, jag sover inte längre i soffan tills jag känner mig utsövd, nej jag är aktiv när du är det och det vet jag andra som aldrig varit och som nog inte heller kommer att vara det.

JAG ÄLSKAR DIG BEBIS <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0