bästaste

Snuttan!
Trots veckans busiga upptåg, förstörning av mattebok, spillning av vätska på mammas nya matta, testning av mammas tålamod osv så saknar jag dig nu. Tänk att det kunde vara så att man saknar någon så mycket som mest bara busar omkring och har sattyg för sig.

Du var hos din mormor mycket i helgen eftersom Din Mamma hade ischias och inte kudne gå som en normal människa. Men hela söndagen spenderade du med mig, Tomas, Bobbo och även Peter, Andreas samt Ante och Avatar en stund. Det var många killar och det tycker du om, det ser jag på dig din busfia.
Du var en snäll tjej den dagen, satt och lekte med din bondgård som du fick ta med dig till Tomas, du lekte sedan även med lera och busade med oss en hel del.
Jag var en traktor och när jag sedan inte orkade mer fick Tomas assistera som traktor. Du gav han även en kram helt spontant. Det glädjer mitt mamma hjärta att du tycker om honom som du gör.
Det är "mamma kom!" "Homas kom" om vart annat och det spelar ingen roll vem som hjälper dig med saker längre så jag anser att vi gör stora framsteg, försök nu bara att sova hela nätterna även när han är och hälsa på hos oss.
Dock så vaknade du även natten till måndag både 00 och 06, du ropade i kanske två minuter sen somnade du om och jag fick minsann gå och väcka dig 5 i 8 efter att jag snoozat tre gånger. Då kom vi försent till dagis men det tyckte jag att det var värt. Du vet väl att du är mitt allt bby girl?

Nu börjar även äntligen hösten komma och vi ska minsann ut och fota bland alla fina löven, som vi gjort varje år, kanske har det fallit tillräckligt många löv tills du kommer nästa vecka, vi får bara hoppas.

Din Mamma och Tomas funderar på att klä ut sig i helgen, ty det är 80tals tema på Svenssons, vi har inte riktigt bestämt oss men det kanske blir bra, roligt och vi kommer nog se rätt lustiga ut. Jag lovar dig att fota om vi genomför det. Så du har något att skratta åt i framtiden.

LOVE YOU!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0