<3

Hej ängel!

Jag hämtade dig på dagis i måndags, du blev jätte, jätte glad och det blev även jag, när jag efter att vi kramats och pussats tog din hand i min så kände jag en ström av lycka genom mig och jag föll några glädjetårar och vi fick kramas ännu en gång. Den eftermiddagen spenderade vi på stan med Johanna och sedan med film tills mörkret föll, du fick vara uppe lite längre men var ändå lite besvärlig att få att somna, tråkigt nog. Du vaknade dagen efter av min telefon vid halv 8 och vi gick upp och förberedde oss för dagis och plugg.

Tisdag hämtade jag dig igen runt 15 och dagen flöt på lika bra som måndagen, inget gnäll, inget gråt bara min helt otroliga lilla tjej, jag lämnade dig hos morfar strax efter 18 för att åka och träna lite innebandy, när jag hämtade dig var du riktigt glad och ville knappt åka iväg, du hade trivts bra med andra ord och ville gärna tillbaka igen och det tror jag det så många fina dockor och så som din Moster Louise har.
Den kvällen somnade du utan protester och det gjorde Din Mamma riktigt lättad då hon var så slut efter träningen, vad hon då föga anade var att efter att Tomas kommit och vi skulle sova och hade även gjort det ett tag så vaknade du och jag såg på klockan 03.. du vaknade även en gång 04 sen för sista gången 06.30.

Nu har jag och Tomas kommit fram till att vi ska försöka någon gång med att han är där när du somnar och se om du då slutar vakna varenda gång han är där, eftersom det bara är när han sover där som du vaknar på konstiga tider. Det är nog för att du känner att det är något som inte är som när du somnade. Vi hoppas att det fungerar för annars kommer det nog att bli ganska jobbigt för oss allihopa.

Jag vet att du tycker om honom jätte mycket och för mig är det bortom all reson att det ska bli såhär varenda gång han sover här, du är ju alltid glad att se honom på morgonen och när han är här och äter osv. Jag hoppas få se en förändring snart. Jag älskar dig mest av allt oavsett, men jag vill kunna ha er båda två här och känna att allt är bra för oss allihopa och att vi alla är utvilade när vi går upp på morgonen och kan känna att "Oj, vilken vacker dag det är idag och den kommer att bli jätte bra"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0