3 september.

Hej Sophie!

det är din mammas födelsedag idag och jag vet att du inte riktigt förstår, men du har varit så underbar den här morgonen. Du och jag sitter och myser en massa till barnprogram i början och du hejar glatt på Tomas när du ser att han är här och småpratar lite med honom innan han går till jobbet.
Jag ville gå och klä på mig och du sitter fortfarande framför tvn och tittar på barnprogram, efter ett tag vill du ta av dig blöjan, så det är klart att du får göra det, du sätter dig sedan på pottan medan jag fortsätter locka håret.
Efter en kort stund ropar du på mig och vi konstaterar att du kissat på pottan, en applåd blir du då värd.
Vi fortsätter titta smått på tvn och klär sedan på dig för att åka till dagis, under tisdagen och onsdagen har du blivit ledsen när jag lämnat dig på dagis. Men det är som att du visste att det var en speciell dag idag, för vi sprang in på avdelningen tillsammans, jag sa hejdå, men du stannade mig och sa "ham och puss" och självklart skulle du få det, men det slutade med att jag fick inte en utan två kramar och pussar. Du fick följa med fröken och hämta frukostvagnen och du ropade "hejdå mamma" på ett väldigt glatt sätt.
Så jag kunde idag gå ut från dagis och känna att du har det väldigt bra där.

Ikväll ska du, jag och Tomas åka till mormor och äta tårta, vilket du mycket väl kom ihåg imorse när jag frågade om du mindes vad vi skulle göra hos mormor. Du har så himla bra minne när det gäller godsaker.
Jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag idag.

PUSSAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0