pappaveckan.

Hej Sophie, igår blev det en ny såkallad pappavecka, vad nu det innebär när vi ändå ses så mycket som vi gör, jag tror det mest handlar om vem som har det uppenbara ansvaret just den veckan att hämta dig och se till så att du får mat och kommer i säng, annars är allt sig likt och inga konstigheter. Din Mamma sitter nu på jobbet med din morfar och stanser, sätter i pärmar samt skriver in följesedlar i systemet, du förstår det är sådana som gör så att företagen som arbetat åt Din Morfars arbete får sina pengar. Det är ganska enkelt egentligen, trots att det låter lite svårt.
Medan jag sitter här och gör detta så är du på dagis och leker tills benen viker sig, igår kom du ut från dagis med händerna fulla av bär som du mumsade på i bilen tills de tog slut. Du hade även en dag då du tyckte om att pussas extra mycket, sådana dagar som vi föräldrar tycker om extra mycket.
Vi har pratat mycket om rätt och fel på senaste, nog för att det inte går in riktigt vad det handlar om, du är ju bara 2½ år gammal, men det känns viktigt för oss att berätta om och om igen om vad som är mitt och vad som är ditt.
Inte för våran skull enkom utan för din, för att du inte ska begå misstag och som tjuvarna gjorde Din Mamma ledsen, göra andra ledsna över förlorade saker. För i dig tror vi bara att det finns gott, när allt kommer omkring.

Jag ska fortsätta arbeta nu samt ringa försäkringsbolaget om att få hämta ut nya saker. Puss och Kram


Idag är du 896 dagar och mer och mer fantastisk för varje dag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0