mumintroll och klämda fingrar.

Idag var vi förutom hos Din Mormor och åt middag (varifrån du inte ville gå utan skulle bestämt läsa sagor med henne, vi fick trösta dig med att du ska dit och sova över imorgon, då blev du lite gladare) också hemma hos Din Pappa och tittade på det allra första avsnittet av Mumintrollet som var en hel timme lång och jag undrar, vem som egentligen var mest fascinerad av oss tre, jag tror nästan att det var jag som vann den tävlingen. Nu ligger du och sover sen någon timme tillbaka och Din Mamma gör något som alla föräldrar gör i smyg när ni väl somnat, (detta pratar vi tyst om, skvallra inte till andra barn) dricker läsk och äter chips och lite godis, inget du skulle tycka om hur som helst, det är helt fel smaker för din del. Du föredrar ändå vatten när allt kommer till kritan. Förresten som klämde du tummen idag och vart riktigt förbaskad på tvättmaskinen som kunde göra något sådant elakt emot dig. 

 

Din Mamma vart tvungen att bli arg på dig idag, för du vägrade sluta dra mig i håret, trots att det gjorde jätte ont och jag bad dig snällt flera gånger, slutade med att jag nästan fick benda upp din lilla hand varpå du naturligtvis visade att du var släkt med mig och de andra i släkten med humör. 

 

Nu börjar Unga Mödrar igen, ett program man älskar att hata, för de förvrider delvis hur allting är, något jag ska gå in på någon annan gång.

 

VI ÄLSKAR DIG

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0