Dagis en plats att mysa på.

En sak jag aldrig riktigt förstått är varför du, söta lilla du alltid vaknar tidigt de dagar vi kan sova länge och vaknar sent (dvs måste bli väckt) de dagar vi ska upp tidigt och eftersom Din Mamma alltid är så trött på morgonen så går vi upp 10 minuter innan du ska vara på dagis, men på något besynnerligt sätt så hinner vi alltid. Det kan vara för att du älskar att vara på dagis och därför kastar dig över skorna så fort jag väckt dig.
Mamma har en gammal bekant som jobbar på dagis, han gick i samma klass som din morbror nämligen och eftersom jag var en efterhängsen lillasyster så umgicks jag med dom, jag minns att jag som tre år yngre tyckte att han var ganska fin. Han tycker iallafall väldigt mycket om dig, du är en av hans två favoriter. Varje morgon när mamma eller pappa lämnar dig går du till honom och när någon av oss hämtar dig på eftermiddagen så är du fortfarande med honom. Vi vet att du tycker om att vara med honom. Det är himla fint. Kim är hans namn förresten och du kan säga det, fast du uttalar det "Im" men Din Mamma är säker på att det går bra ändå.
Snart ska jag hämta dig, vi ska åka och handla lite, sen äta mat, undrar om det blir något snabbt mån tro? Sen så ska vi till Din Pappa, titta lite på mumin innan det är läggdags. Vi Älskar Dig.

Du är fortfarande 890 dagar gammal <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0