vad sa du sa du?

Hej Sophie, jag satt och funderade idag på hur allt skulle varit om inte du fanns i mitt liv och du förstår att även om du gråter och gnäller ibland, även om du kissar på golvet och ritar på väggarna så skulle mitt liv aldrig vara lika fullbordat och fantastiskt utan dessa små irritations moment bland allt det underbara du ger mig, varje dag och varje minut även om vi inte ses varje dag och även om vi inte alltid är på äventyr.
Många tror att du inte förstår allt jag säger och allt jag förklarar, men jag ser i dina ögon att du vet vad jag menar och att du verkligen förstår. Annars vore du ju inte vår lilla smarta Sophie.

Du har blivit en nyfiken liten fröken som ställer många frågor, varje gång det ringer säger du "vem va de?" och så fort man gör något nytt säger du "vad gör du?" och ser på oss med frågande ögon och det är bra att du frågar, för utan frågor får man inga svar förstår du och utan svar så kan man inte lära sig något nytt. Oh om jag bara kunde berätta för dig exakt allt du gör hela dagarna vore jag ännu lyckligare än vad jag är, för det finns inget som gör mig så stolt som höra dig säga nya meningar, för jag har hört att du är väldigt före i det verbala (i pratandet) jämfört med andra i din ålder. Men jag visste hela tiden att du var en smart tjej, enda sedan du såg på mig för första gången den där dagen i februari 2007 då du förgyllde våra liv.


Förövrigt vill jag ursäkta lite, det var några troll som hoppade ut ur huvudet på en person som håller dig kär idag. Det var inte meningen, för du vet hur det är med dom där lömska trollen, de är inte att lita på, de kan bli för många i huset lite när man minst anar det och då måste de ju som sagt ut därifrån.


"Hörrududu" brukar du härma mamma, när jag sagt det efter att du gjort något bus.
Sen tittar du på mig med lika mycket bus i blicken som alltid.
Här står du i växthuset hos Johnny och tänker kasta dig över mullbärsbusken,
men först fick jag dig att fotas med busken. Tack för det hjärtat.

Idag är du 910 dagar ung!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0