helt slut..

Idag gjorde jag mitt slutprova på min 450 sidor långa ekonomikurs. Jag sov väldigt dåligt och formulerade mig som en 9 åring på provet, tror att hon kanske förstår ändå.. En fråga var om pålägg och jag tänkte "vadå för jävla pålägg? Skinka eller?" kom sedan på att det var det man lägger på för att få vinst på en vara.. kom dock inte alls ihåg hur man skulle räkna ut det. När jag tittade i boken sen så föll bitarna på plats.
Jag hade två timmar tillgodo när jag var klar och får be till gudarna att jag lyckades svara rätt på iallafall 7 frågor så att jag får godkänt. Man skulle förklara som att hon inte alls förstod kursen själv, ja det är ju lätt.. När man är så jävla bra på att förklara saker.

Vissa frågor var nog lite trick question. Det finns nog flera svar och det irriterar mig, för jag förstår då inte vilket svar jag ska ange. Angående pålägget (som inte var skinka) så skulle det beräknas på direkta kostnader på 20 miljoner och indirekta på 12 miljoner. Man skulle sen räkna ut hur stort pålägg på en jävla symaskin man skulle behöva. Ja jag tyckte ju att det skulle behövas bra jävla mycket för att komma upp i dessa summor med en symaskin värd 6000. Det maked no sense för mig just då.

Nåväl, om jag klarade 7 av 15 frågor är jag safe. Annars.. jadu. Jag vet inte. Det var så svårt att plugga till detta prov eftersom jag jobbat med en del av det och det känns inte som när man jobbade med det. Det känns bara fel. För sådär går det inte riktigt till på riktigt så att säga. Nåväl, nu släpper vi detta här tycker jag och blickar framåt. Jag hoppas CSN svara på mitt mail snart. För nu ska jag inte vara skyldig dom några poäng mer och borde kunna få igång mitt studiestöd! SÅ DET SÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0