Svar På Tal

"Men shit. Jag tycker du ska lugna ner dig. Jag VET att det är jobbigt, men kom igen..

Och btw, om du tycker att din kvinnlighet sitter i att kunna vara gravid så borde du verkligen försöka ändra din uppfattning.

Får ni psykolog-hjäp? Det hjälper otroligt mycket. Inget är värre än att stressa fram."- Men shiiiiiiit asssååååå! Jag kanske ville skojja till det lite nån gång! Men nä, det ska inte upprepas.
Kunde ju vara lite roligt om folk kunde skratta lite åt det och komma med något roligt förslag, så hade vi ju alla kunnat haft en rolig stund tillsammans.

Stressa fram? Stressa fram? Hoppas verkligen att du skojjar, man stressar inte när man försökt i 9 månader. Och det är ju svårt att inte bli liiite stressad när man försökt så länge och alla runt om en blir gravid av att titta på en karl! Och nej, jag tycker inte det längre, men jag tyckte just då att en del av mig själv och min kvinnlighet försvann. Kanske inte en ovanlig känsla när man blir av med ett barn som lever i ens kropp samt förlorar 5% av sin kropps kapacitet som faktiskt även råkar vara en del som hjälper en att fortplanta sig. Men det är ju min personliga åsikt. Någon psykolog behöver jag inte, de har inte hjälpt mig förut utan frågar bara "hur känner du om det", "hur tänker du om det" osv. Det kan min make fråga i sådana fall.

Hade varit lättare att inte vilja testa sig om man fick mens när man ska, men efter operationen så vet jag ingenting längre och känner inte igen min kropps beteende. Det är då svårt att inte kunna ta olika tester som kan ge lite svar på dom frågorna. Man vill ju veta att man fungerar iallafall! Att man har ägglossning och att man kommer att få mens. Men nu vet ju inte jag det. Helt enkelt. Kan lova att du skulle bli lite förvirrad i din kropp om din mens inte kom på några månader också. Har jag fel?

Över och ut!
Tack alla andra för fina och roliga svar!
Blir så att de ligger kvar för att peppa mig att inte använda dom samt att karln räknar dom så han och jag vet hur många det är och jag ska som sagt inte testa förrän på torsdag. Kommer inte mensen igång kan något ju vara fel och det bör man ju hålla koll på. Tycker jag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0