Svar På Tal

"jag har spelat en del innebandy men var väldigt länge sedan, har dock ett minne av att jag var rätt bra (haha). skulle tycka det vore jätte roligt att börja spela igen men känner mig så ringrostig så skulle nog behöva lite övning först så att säga.. har ni inte så att man tex kan få komma och bara vara med på era träningar till att börja med innan det tas något beslut om att vara med "på riktigt" i laget?"

Vi har slutat träna för nu, men vi har diskuterat och detta ska även kollas upp om möjlighet att hyra en mindre hall och lira på skoj bara ett tag till, ungefär till maj. Om det blir aktuellt kan du ju följa med och lira lite på skoj då, vi har sagt att vi kan ta med kompisar och så dit och bara köra för att det är roligt och för att hålla igång.

Annars har det varit så att man kan komma och prova på en gång eller så. Man känner ju efter själv. Många som kommit och sagt att de ska vara med och är med ett tag och sedan försvinner utan ett ord och sådant håller ju inte. Men visst, vi vill ha fler spelare och välkomnar människor som ringer och verkar intresserade. Helst som sagt med lite erfarenhet. Men du kan ju ge mig din mail eller sådär så kan vi ju hålla lite kontakt med om det blir aktuell med "ploj-lir" så kan du ju komma med och känna om du är ringrostig eller inte! Man kommer tillbaka snabbare än vad man tror faktiskt! Kan ju vara värt och om inte annat så är det en rolig dag!

Vi bits inte (iallafall inte jag!) ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0