somebody I remember

Sophie är så himla glad över att åka utomlands. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att göra denna bröllopsresa utan henne. Det känns självklart på något sätt. Vi var och fixade pass idag och det gick jätte bra. Hon mättes och fotades! Hon var 116 cm lång och fick ett jätte fint foto såklart! En annan hade också växt några centimeter och fick ett fult kort. Ja jag fick faktiskt ta om det för att jag halvblinkade med ena ögat. Dyra foton det där! 350 kr/styck.
Men jag kan ju ha mitt bra länge iallafall, vet inte hur länge Sophie får ha sitt dock. Men räcker nog tills hon ska utomlands nästa år igen! Antar att det håller lika länge men att hon kanske inte kan ha det tills hon är 15 år ändå. Hon ändras ju, så att säga!

Sophie pratar hela tiden om de där 35 rutschkanorna som finns och att vi minsann åker i april! Idag köpte vi skor som hon kan ha på sig där. Vinterkängor funkar liksom inte, köpte även en bikini att komplettera hennes baddräkt med samt an till klänning. Tror att det räcker med 4 stycken linnesklänningar åt henne faktiskt. Några tights och en kofta eller två samt underkläder.

Det är nog jobbigare att packa åt henne än åt en själv.BVC ringde även upp idag. Hon kände inte igen mitt namn (föga överraskande) men hon kände igen min röst och visste precis vem jag var när jag sa vad min dotter hette. Det var ju ändå över ett år sedan jag var där sist. Men vi unga föräldrar som jag var när jag fick henne gör kanske lite större avtryck än andra. Eller så känner hon igen allas röster. Men vi har haft ganska mycket med varandra att göra. Inte bara på rutinkontrollerna av Sophie, utan lite extra iom hennes etopiska dermatit och genom unga föräldra gruppen som hon var en av "ledarna" för.
Jag gillar henne väldigt mycket iallafall och hoppas hinna få ett till barn medans hon är verksam!

Sophie behövde iallafall inte några extra skydd förutom Hepatit A som vi andra även ska ta. Så vårdcentralen ringer vi angående det imorgon! HURRA!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ville inte pracka på ju :) hehe.. Men nr 19 är nu bokad för dig! ;P

Men du, vilken barnmorska var det du hade då?

2012-03-14 @ 13:40:06
URL: http://aggerydsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0