fina människor <3

Efter att ha pratat med en väninna idag så måste jag bara skriva detta:

Det är okej att prata med mig om eventuella graviditeter igen!

Denna fina kvinna hjälpte mig mycket när jag precis hade opererats även fast vi inte umgåtts på evigheter och inte heller träffats eller pratat på väldigt länge så fanns hon där och det var skönt att prata ut om det som hänt.
Det hon inte sa, som hon berättade idag var att hon har varit gravid under hela tiden som vi pratat men att hon inte ville säga något för att inte trycka upp det i ansiktet på mig. Hon hoppas att jag inte skulle ta illa upp för att hon inte berättat det utan undanhållt det. Tvärt om, jag är glad för hennes skull och jag är så tacksam att hon inte sa det de där första dagarna/veckorna som jag mådde som allra sämst och hatade allt som hade med graviditet och barn att göra. För mig är hon en väldigt fin människa och vän därför. Och som bad om ursäkt redan innan hon sa vad det handlade om men berättade i fall vi skulle träffa på varandra eller jag skulle se en bild med henne och den stora magen.

Jadu, vad säger man, gammal vänskap med fina vänner finns alltid kvar och även om man inte är lika bra vänner så är de ändå lika bra människor! Tack A för allt den här tiden och för din ärlighet nu i ett alldeles perfekt läge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0