Csn era inkompetenta jubel idioter.

När jag arbetade på ComHem blev jag i början förvånad över att jag ibland fick dödshot i telefonen. Med tiden minskade den förvåningen. Nu är den dock tillbaka på att jag är vansinnigt förvånad.

VARFÖR dödshotar människor ComHem anställda när vi alla istället kan dödshota CSN?

Nej men skämt åsido, jag förstår fullt och fast varför CSN då och då får lite dödshot eller andra hot och irriterade lånetagare. Helt ärligt.. Om jag får ett meddelande där det står att jag ska redogöra och intyga tre saker som jag i ansökan från första början förklarat. Och sedan på denna komplettering ännu en gång beskriver och meddelar att det inte finns några intyg och frågor kring hur jag ska gå tillväga. HUR I HELVETE kan jag då få ett avslag med exakt samma konstaterande som i meddelandet om komplettering.. HALLÅ? KAN NÅGON SVARA PÅ MINA FRÅGOR istället för att hela tiden konstatera VARFÖR jag inte får studiebidraget.

OM ni svarar på mina frågor så kanske jag kan ordna det? Så svårt är det ju inte.. Om jag behöver redovisa 120 poäng sen förra studieperioden och jag undrar om de vill ha 30 p från varje kurs jag var med i men avbröt eller om de vill ha 120 p på en och samma kurs. Varför svarar de inte på hur jag ska gå tillväga, som jag frågade istället för att skicka att de vill ha redovisning på 120 poäng.

JA JAG VET ATT NI VILL DET! JAG FRÅGADE PÅ VILKA KURSER OCH HUR MÅNGA POÄNG PÅ VARJE ELLER OM DET RÄCKER MED 120 POÄNG FRÅN EN KURS? Era inkompetenta jävla idioter, på ren svenska.

Om ni vill att jag ska sluta med aktivitetsstödet och jag säger att jag inte kommer ta ut något i väntan på erat besked men att jag INTE KAN sluta vara inskriven på det eftersom jag då måste vänta TRE MÅNADER på att få tillbaka bidraget om ni nekar mig studiebidrag. Men att jag kommer skriva ut mig samma dag som ni säger att jag kommer att få studiebidrag och att jag till dess INTE kommer att ta ut något bidrag, VERKAR NI INTE FÅ IN I HUVUDET?! Arbetsförmedlingen vill inte skriva ut mig.. HAR NI INGET SAMARBETE MER ÄN ATT NI FÅR UPPGIFTER OM ATT JAG HAR RÄTT TILL PENGAR? Era inkompetenta jävla idioter, på ren svenska.

Jag blir så jävla less och inte alls förvånad över att diverse dödshot och hot om våld trillar in titt som tätt.
Ni är så jävla dum i huvudet.. SVARA på mina frågor så jag vet hur jag ska bete mig istället för att konstatera om och om igen att det inte går pga bla och bla och bla... SKJUT MIG?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0