älskade du.

Jag vet att du skulle försöka ta hand om mig, att du skulle stoppa om mig och stryka min panna. Att du skulle säga åt mig att inte gråta och att inte säga förlåt, för det behöver man bara säga när man gjort illa någon. Jag vet att du skulle säga att du älskar mig och att vi alltid har varandra, som vi alltid sagt.
Jag vet att du skulle se in i mina ögon med dina blåa ögon av visdom och le ett snett leende när förkunnar att allt kommer att bli bra.
Vi har gått igenom mycket tillsammans och det är just tillsammans vi är starkast. Speciellt nu med backup av en tredje person som stärker vårat lag, familjen.

Jag vet att du skulle vara modig och stark och jag vet att du hade blivit den bästa storasystern på hela jorden och jag ska kämpa med allt jag har för att du ska få bli det, nästa gång lyckas vi, min allra bästa Sophie!

Jag saknar dig så ofantligt, så ofantligt att du inte förstår.
Det finns inget motstycke till min kärlek för dig! <3

Kommentarer
Postat av: Malin

Det gör mig så ont att läsa detta! Att man ska behöva vara med om något sånt här! Jag känner med dig och jag skickar all styrka jag bara kan. Och kom ihåg, man MÅSTE inte vara stark alla gånger! man får bryta ihop, man får vara ledsen. Men man får också skratta även fast det känns fel! Tänker på dig+din familj! Många kramar <3

2012-01-29 @ 20:34:24
URL: http://kezima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0