lite och kort.

Den här veckan kommer rinna bort den med, som alla andra veckor, men det är bra. För då är det lättare att fokusera framåt och hitta nya milstolpar. För att snabbare nå dit jag vill. Men det är äver två veckor kvar och tiden går faktiskt rätt långsamt. Men imorgon är det exakt två månader tills vi åker utomlands. Det är första gången för båda André och Sophie att flyga och överhuvudtaget vara utanför Norden. Det ska bli så himla spännande och jag tror att Sophie kommer att vara så glad.

Är det någon som varit i Egypten som rekommenderar vacciner som kan vara bra att ta? Hepatit har vi redan listat ut själva, speciellt eftersom vi har All-inclusive. Något annat som kan vara bra?

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har varit där och vi tog inget, dock så kan det vara bra med magmediciner då det är "känt" för att man kan bli dålig i magen så bunkra upp!

2012-02-14 @ 17:43:31
URL: http://onewayforward.blogg.se/
Postat av: Anonym

Magtabletter kan vara bra att ha med sig. Också finns det något drickbart mot magen som kan vara bra att ta innan man åker för att man inte ska bli dålig. Kommer inte ihåg vad det heter men det där vet ju vårdcentralen.

2012-02-14 @ 23:08:08
Postat av: alexandra

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-02-14 @ 23:33:42
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0