lite om semestern

Då var vi tillbaka i den vanliga vardagen igen och jag måste säga att det är fantastiskt skönt! Vi är inga semestermänniskor.. Nästa gång vi åker så blir det en weekend. Det blir helt enkelt för mycket med en vecka och man vet inte vad man ska göra med all tid och man känner sig handfallen av att inte veta vad klockan är (fanns inga alls på hotellområdet eftersom tid inte är viktigt för egyptierna) och knappt veta vilka dagar det är. Nej, det där gör man helst inte om. Dock har jag en resa bokad i juni med mor och bror som mamma så snällt bjuder på. GAH! Får lite ångest redan och hur ska jag orka att vara ifrån min make i en vecka? Det känns jätte konstigt eftersom vi inte varit ifrån varandra på ett år.. Önskar att han kunde följa med!

Nåväl, när vi kom hem nu så började livets gå ut för, jätte många dåliga nyheter verkligen. Så det var verkligen en reality slap in the face och vi försöker att reda ut allting. Nåväl, här kommer väl några bilder:
Ja man orkar inte hur mycket som helst, det där var några bilder iallafall och det kommer nog vara våran enda familjesemester någonsin. Men det var väl iallafall skönt i solen, när vi hade den! Var mulet i några dagar som kanske syns på bilder och en kväll var det sandstorm. Men overall, ja det var bra men det är skönare att vara hemma.

Det var ett stort hotellområde, med 10 restauranger/barer. Massa bungalow byar, 34 rutschkanor och oändligt med pooler, som ett litet venedig med broar över poolarna för att komma över till andra sidan. Det var fantastisk service och trevliga människor (bortsett från försäljarna) och Sophie var oändligt och obeskrivligt rädd för insekter och sådant och skrek alltid inomhus för att hon inte kunde gå på golvet eftersom det kunde kanske vara en mikroskopisk myra där, ganska roligt att berätta om, såhär i efterhand. Men annars så, som sagt ;)

Kommentarer
Postat av: Elin

Det där såg riktigt skönt ut, vart är det ni har varit? :)

2012-04-26 @ 10:12:11
URL: http://http://elindholms.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0