yes

Vissa kallar mig dum, andra säger att det är bra att jag följer mina drömmar och visioner.
En sak har jag lärt mig och det är att inte lyssna på andras åsikter vad gäller ens liv, för man lever bara en gång och då tänker jag dela det livet med människor som kan stötta mig och som kan se på mina visioner som lika bra som alla andras. Tillsammans med människor som accepterar allt som det är och ser på tillvaron som något helt fantastisk, vad det än gäller.

Saker som jag förut tyckte var jobbiga är saker som går mig förbi nu, utan vidare irritation eller ansträngning av diverse muskler som krävs när man blir arg osv. Jag har ett tålamod vi inte ens kan prata om längre och jag får dela min vardag med den underbaraste i världen och inget hon gör, gör mig less, inte hon säger får mig att tveka på om jag har rätt. Jag står för allt jag säger, håller det jag lovar och står på mig när hon tjatar. Det märker jag att hon mår bra av och att jag mår bra av. Det är så himla mycket lättare än man tror.

Jag ska sammanfatta min dag efter att jag hämtat Sophie:
Vi åker hem och det första som händer är att Sophie vill se på film, så jag slår på en åt henne efter att jag suttit lite vid msn. Medan hon sitter med filmen städar jag lite i köket, säger åt henne att jag går ut med soporna och gör således det också. Börjar justera om i garderoben samt städa där inne. Fotar massa kläder till tradera. Går upp en sväng på vinden efter att ha slagit på ännu en film åt Sophie.
Tränar lite i form av sit ups bara, sedan lagar jag mat, fixar i köket och nu sitter Sophie och äter gröt innan läggdags medan jag sitter här. Det har varit en väldigt effektiv dag och timmarna har susat förbi.
Imorgon blir det tacos med en fin person.
Kanske stannar vederbörande även på vin och film, annars får jag avnjuta det i min ensamhet, det gör det samma. Sensmoralen är att det ska bli skönt att vara hemma.I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rainKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0