blaha

Det är lite lustigt det där, när man lutar sig fram för att ta fredagsmysets glas vin och inser att man tryckt på tangenterna med magen.. dags att träna tänker man, när man själv inser att man både tränar 2-3 gånger i veckan och äter nyttigare än någonsin i sitt liv.
Ibland är det bara hårt.

Jag och Sophie har haft en bra men ganska grinig dag, men hon har fått mitt hjärta att dunka extra både en och två gånger, men bara av positiva saker. Hon sa för första gången "ja älkar dig" och såg mig i ögon och gav mig en puss varpå hon sa "du ä hin (fin)". Hon har tidigare sagt "blablo" vilket har betytt love you, men nu sa hon orden på svenska och verkade verkligen mena det med hela sin själ när hon såg in i mina ögon. Jag kan inte ens förklara hur mitt hjärta kände då. Det finns inga ord. Jag har ett perfekt barn helt enkelt. Så himla perfekt.

Jag ska prova morgondagens utstyrsel snart tänkte jag, för imorgon hinner jag inte och det finns ingen tid. Jag är inte så peppad nu, men det ska nog bli roligt tror jag bestämt, det är ju så himla skönt att vara hemma också.En gång kände jag doften av ett varmt och vackert hem
Jag har saknat det, föraktat det och saknat det igen

Alla visioner som har slutat här, all dröm som aldrig hänt
I ett myller utav vägskäl har man rest ett monument
för alla idioter som gick vilse i sin tro

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0